Pokreće Blogger.

Maskara

>> nedjelja, 15. svibnja 2011.

Malo smo na forumu diskutovale o maskarama pa evo da i ovdje napišem koju riječ. Razgovarale smo o tome da li skupe maskare imaju smisla, pa evo da podjelim moja iskustva.

Prvo i najvažnije ako imaš dobre trepuše skoro pa svaka maskara će odgovarati i izgledaće fino. Ne znači da se neće razmeljat, trunit i sl.

Za mene lično jeftine maskare se trune kad se osuše, preslikavaju se donje trepuše pa budem mrljava, ukoče mi se trepuše ko da su zaleđene i svrbe me oči. Ovo su one super jeftine 5,6, 7 KM.
Srednje cijene 15 do 25 KM znaju biti jako dobre. Loreal, maybelline, max factor. Doduše i ove se znaju truniti i brzo se osuše pa onda za nekih mjesec i po moraš kupiti novu.

Skupe maskare...one s kojim sam ja imala iskustva.

Lancome Hypnose. Maskara koja vrijedi svakog kf-a. Razdvaja trepuše, nanosi se veoma lako, produži ih i što je važno za nas sa ravnim trepušama kada ih uvijemo i namažemo tako i ostanu.
Elizabeth Arden double density. E. Arden nema puno izbora kod maskara ali je ova odlična. Može se naći pristupačno na ebay.uk jer nije skupa marka u uk. Ova je blackest black...ne zove se tako ali je super crna, odlična četkica, gusta, dugo traje.


Collistar maskara. Ova je iz nove kolekcije, ima je u tri verzije. Obična, vodootporna i sa dlačicama. Ja imam običnu. Četkica odlična i dugo traje. Zamjerka: puno maskare na četkici pa onda moraš malo pobrisati pa nanositi.
Iz iskustva znam da maskare sa dlačicama znaju biti zeznute. Proguščaju trepuše neviđeno ali kad dlačica upadne u oko, uhhhh.


Ostale nahvaljenje od kolegica diorshow i ysl.

Moja preporuka...bolje je skupiti pare pa kupiti kvalitetnu maskaru nego svaki mjesec jeftinu. Traje duže, okice ljepše.
Ne dijeliti maskaru ni sa kim zbog moguće infekcije.

Michun :)

2 komentari:

brasaremean 15. svibnja 2011. u 14:58  

u pravu si potpuno michun.

kad smo vec o maskarama, da ja stavim par kojih sam ja probala

najbolji efekat mi je imala ysl effet faux cils - ALI, i to veliko ali, ta maskara se tako brzo osusi da se ne isplati davati pare za nju.

helena rubinstein lash queen (feline black) - jedna od najboljih maskara koje sam probala. ta maskara tako divno produzi trepavice, da im volumena, uvije...

lancome hypnose drama -ime joj potpuno odgovara, ima jako dramatican efekat sa dva sloja, a jedan je dovoljno za neki dnevni look. meni evo traje vec peti mjesec

clarins wonder perfect - jako losa maskara. truni se i peku oci od nje.

chanel inimitable i exceptionnel - lose obje. brzo se osuse i iskreno efekat je li-la. jako lose.

i moja najdraza maskara - diorshow (u svim bojama i vrstama osim iconic). to je najbolji omjer cijene i kvalitete u maskari za mene. cetkica je neponovljiva - nijedna druga maskara mi nema tako dobru cetkicu. posljednja mi je trajala cca 5 mjeseci - nije se osusila ni nista slicno - POTROSILA SAM JE. dovoljan je jedan sloj da da finog i volumena i duzine, a dva su za onaj dramaticni efekat za izlaske i tako...tri vec znaju napraviti paukove nozice, al to svaka maskara napravi sa tri sloja :S.

dobre maskare u jeftinijem (ne jeftinom) rangu su mi sve od bourjois. sto je veliko cudo obzirom da je bourjois u vlasnistvu chanela a njihove maskare su mi katastrofa inace...

eto, my 2 cents :). nadam se da nekome pomognu ove recenzije.

Anonimno,  15. svibnja 2011. u 15:27  

Michun zaista si u pravu. Ja sam dobila savjet od farmaceuta koji su mi rekli da je bolje kupiti kvalitetnu maskaru - koja je provjerena - jer ipak je nanosiš na oči - i na taj način dijelom brineš o svome zdravlju
Zamzi

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP