Pokreće Blogger.

Pupa Very Vintage Proljetna Kolekcija

>> ponedjeljak, 16. svibnja 2011.

Sretna sam što je Pupina ovogodišnja proljetna kolekcija konačno stigla i u naše parfumerije. Našla sma je u Martimexu, a za ostale nisam sigurna da li je još uvijek imaju. Mene je osvojila već podavno kad sam onako opčinjena listala njihov sajt.



Pupa Very Vintage kolekcijom preovladava ružičasta boja koja u kombinaciji sa smeđom, srebrenom i brončanom kreira suptilno glamurozan, elegantan i jako ženstven izgled inspiriran pedesetim godinama.  

Kolekcija uključuje slijedeće proizvode:


VERY VINTAGE LUMINYS SATIN & SHINE DUO SJENE (oko 32 KM)

Duo sjene predivne teksture kao i one iz standardne Pupa ponude, sa jednom više bisernom nijansom sa jačim sjajem i drugom, svilenkastom nijansom za sofisticiran rezultat, dolazi u tri kombinacije  01 Grace Pink/Silver, 02 Icon Brown/Pink (moj favorit) i 03 Glamour Apricot/Gold.

TEČNI TUŠ ZA OČI SA DODATNIM SJAJEM (oko 25 KM)

Look '50-tih nemoguće je postići bez crnog  eyeliner-a iliti tuša, a  ovaj uz to ima i malo sjaja i obečava dugotrajnost i lagano skidanje u jednom.

VERY VINTAGE RUMENILO (oko 40 KM)

Pupina rumenila spadaju u meni omiljena, a ova djeluju jako primamljivo u kombinaciji dvije mat nijanse i jedne sjajne sa efektom iluminatora za postizanje prirodnog i prozračnog krajnjeg efekta. Dostupno je u dvije nijanse 01 Celebrity Peach i 02 Very Vintage Rose.

This pretty blush has two matt colors and an illuminating one to defining your features and give skin a natural and luminous finish. It also comes with a brush with natural bristles for easier application. It is available in: 01 Celebrity Peach and 02 Very Vintage Rose.



VERY VINTAGE RUŽ (oko 25 KM)

Ruž koji obečava dugotrajnost na usnama sa sjajnim efektom i laganom teksturom, a dolazi u jednoj nježnoj Nude Rose nijansi i dvije jače, pomalo trendovski neonske nijanse 01 Cosmopolitan Fuchsia i 03 Coral Dream.


LASTING COLOR LAKOVI ZA NOKTE (oko 12 KM)
Lakovi za nokte su kao za djevojčice, pored meni omiljene nježno roze nijanse (208 Pink Kiss), tu su još sada trendi neonske nijanse u bojama 307 Tiffany Fuchsia i 505 Divine Red.


Ne znam kako se vama sviđa ova kolekcija, ali meni je neodoljiva!

1 komentari:

Anonimno,  1. siječnja 2013. u 12:24  

My spouse and I stumbled over here by a different web address and thought I may
as well check things out. I like what I see so
now i am following you. Look forward to looking at your
web page again.
Also visit my web blog - free online casinohttp://

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP