Pokreće Blogger.

Novi parfem: Bvlgari Mon Jasmin Noir

>> srijeda, 4. svibnja 2011.

 

Bulgari predstavlja Mon Jasmin Noir, nova kreacija i novo izvanredno putovanje oko svijeta Jasmin Noir-a. 
Prepoznatljiv po apsolutnom prestižu i luksuzu talijanskog draguljararskog stila, Mon Jasmin Noir izražava svijetlu stranu cvijeta Jasmina, dodavajući dodir jarke svjetlosti i prirodnosti kolekciji Jasmin Noir.

Svi sastojci Mon Jasmin Noir se kombiniraju da stvore blistav cvjetni i veoma ženstveni miris. Nota zlatnog citrona predstavlja Mon Jasmin Noir s zajedljivošću, kristalna svježina ga odmah otvara u cvjetnim notama svježe đurđice. Mon Jasmin Noir  miris je iznenađujući, blistav, svjež i elegantan. 


Mon Jasmin Noir je posvećen mladim i zavodljivim ženama otkrivajuci njihov karakter kroz živahan duh, bez ugrožavanja njihove profinjenosti, i neodoljivosti njihove ljepote. Intuitivna senzualnost i nježna nevinost uklapa se u intrigantnu igru zavođenja koja pronalazi izraz u sjajnim tonovima njenog parfema: “mon” Jasmin Noir – ovaj naziv utjelovljuje sve čari i intimnu vezu između žena i njihovog mirisa.
Mon Jasmin Noir je dostupan u 25 ml, 50 ml i 75 ml veličinama, te je u pratnji sa elegantnom linijom koja uključuje svjetlucavi Losion za tijelo (100 ml) Šampon i Gel za tuširanje (100 ml).


2 komentari:

semlaca,  13. svibnja 2011. u 13:31  

Kad o parfemima pišete bilo bi fino i da cijenu napišete, bar neku orjentacionu. Super bi bilo i da npr svake sedmice pretstavite po jedan parfem koji je u tom periodu aktuelan, pogodan za taj period i tako.
Inače, blog je super, sve pohvale.

Anonimno,  1. lipnja 2013. u 11:15  

Even though there are only 19 focal points, as
opposed to Nikon's 39, the quality is still unparalleled. Red lights can be tricky but can be made to look good if you're careful.
Make sure that the flash units polarities are
in the.

Look into my webpage ... canon 6d review

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP