Pokreće Blogger.

Sedmična lista želja..

>> subota, 7. svibnja 2011.

Na našoj  beauty listi želja uvijek je nešto novo od kozmetičkih proizvoda, ali i nešto staro, provjereno , kao i nešto od proizvoda koji se trenutno mogu naći na sniženjima.

1. L'oreal Color Riche ruževi, koji imaju niz predivnih nijansi trenutno su na sniženju u DM-u, pa vrijedi iskoristiti sniženje sa 22,5 na 16,9 KM.


 


2. Lancome Ballerina Color Fever Gloss Natural Origin je novo  Lancome sjajilo iz kolekcije Ultra Lavande za ovo proljeće. Dolazi u tri nijanse (Beige Ballerine, Lavander Rose , Ballerine Ballerine) koje daju samo dodir boje, a napravljeno je skoro potpuno od prirodnih materijala.


3. Bourjois Bio Détox Organic Foundation, tekući puder za prirodan i svjež izgled kože s 98.8% prirodnih sastojaka od čega je 21.9% sastojaka iz organskog uzgoja, prikriva nesavršenosti i sužava pore, a bogat je rižinim puderom koji omogućava matiranje. Djevojke ga porede sa Revlon Color Stay koji je jako tražen u Sarajevu. Trenutno je na akciji u CM-u i košta 20,2 KM.

4. Giordani Gold Kuglice za Nijansiranje, jedan od najlakših načina da dobijete savršeno nijansirano lice sa blagim bronzanim i roskastim nijansama. Ovo rumenilo je trenutno na akciji i košta 22,90 KM.


5.  Debofrah 24ORE Waterproof Automatic Pencil
Dugotrajna i postojana vodootporna olovka za oči koja je dostupna je u crnoj i smeđoj nijansi i košta 12,10 KM.

6. Deborah Definitive Volume Maskara za  povećanje gustoće trepavica, obogaćena serumom Lash booster za stimulaciju rasta i njegu trepavica. To je maskara kojom ćete biti zadovoljni za dnevni look, inače joj je prihvatljiva cijena,a trenutno je i na akciji u DM-u i košta 12,20 KM.

0 komentari:

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP