Pokreće Blogger.

Deborah lakovi - 2 za cijenu jednog

>> utorak, 26. travnja 2011.


Ukoliko još niste odabrali svoje dvije omiljene nijanse Deborah lakova, koje u ovom periodu možete kupiti po specijanoj ponudi, 2 laka po cijeni jednog, onda je vrijeme da svratite do neke od drogerija i odaberete. Da li ćete se odlučiti za svoje dvije uobičajene nijanse, ili ćete kombinovati jednu klasičnu nijansu sa jednom trendovskom ili ćete odabrati oba (ili četiri možda) u nekoj od trend boja kao što su  plava, zelena, pink ili ćete odabrati neki iz ponude u mat nijansama, samo je vaša odluka. Cijena ovih lakova u DM-u je 10,30 i 10,50 KM.

 


Deborah Milano će u maju lansirati nove nijanse 7 Days Long lakova za nokte, sa „Water Ice“ efektom, koji savršeno upotpunjuju postojeću paletu, kao i u paleti Deborah mat lakova za nokte Sense Tech, gdje će pored postojećih uvesti i 6 prekrasnih nijansi - od nježno pink, petrolej plave, žad zelene, bordo, crvene do crne 100% mat, i najnovije dramatične trendi nijanse – tirkiznu i lila.






 Kad su u pitanju Deborah Shine Tech lakovi za nokte, i tu dolaze noviteti, jer od maja mjeseca će  na tržištu  biti u novom ruhu. Nova široka četkica, prilagodljiva je svim oblicima noktiju i omogućava nanošenje laka u jednom potezu na cijelu površnu nokta, a Mineral Complex je obavezni sastojak, koji sadrži hranjive tvari, esencijalno važne za nokte.

0 komentari:

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP