Pokreće Blogger.

Sedmična lista želja

>> subota, 30. travnja 2011.

1. Calvin Klein Beauty



Calvin Klein Beauty parfem budi ultimativnu moć ženstvenosti i sofisticiranosti, zarobljavajući duh žene koja posjeduje neodoljivu unutrašnju ljepotu blistave aure. Trenutno ga možete kupiti u CM-u po posebnoj cijeni od 79,90 KM za edp 30 ml, ili 111,85 KM za edp 50 ml.

2. Pupa Luminys Baked All Over Illuminating Blush Powder
Predivno rumenilo sa rozim i brončanim nijansama koje sadrži mat nijanse kao i one sa sjajnim česticama, a idealno je za cijelo lice, dok su sviejtlo roza sjajna i brončana sjajna fantastične i kao sjene za oči.         (42,00 KM)

3. Bourjois Effet 3D sjajilo
Meni jedno od najdražih sjajila, ne previše ljepljivo kao mnoga, sa predivnim nijansama od kojih je skoro nemoguće odabrati samo jednu, prelijepe teskture i sjaja. (18,50 KM)
4. Artdeco sjenice za oči
Za većinu vas je dovoljno samo reći da su ponovo na akciji, 3,90 KM. Ako postoji neko ko ih nije dosad probao, onda trk u CM, jer jeftiniju a ljepšu sjenu nećete naći sigurno. Artdeco sjene se kupuju pojedinačno, a uz to možete kupiti i kutiju poput ove na slici da ih fino spakujete. Predivna svilenkasta tekstura, bezbroj nijansi, mat ili sjaj, dovoljni su razlozi da kupite bar jednu. Ali teško da će vaša artdeco kolekcija ostati samo na jednoj :).

5. L'Oreal Volume Million Lashes

 Jedna od boljih maskara u ovoj cjenovnoj kategoriji, a trenutno u Kozmu na akciji košta 21,00 KM.

0 komentari:

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP