Pokreće Blogger.

U potrazi za..

>> ponedjeljak, 25. travnja 2011.

U ovosedmičnom izdanju rubrike U potrazi za... predstavićemo vam Amelu i kozmetički salon pri frizerskom salonu poznatom pod imenom Kod Bahe. Kao što sam i napisala sinoć, u ovoj rubrici ćemo se potruditi da  nađemo i predstavimo kozmetičarke, frizerke, krojačice iz više gradova, pa počinjemo sa Zenicom.

Salon kod Bahe ili Friseko, se nalazi preko puta Penzionerskog doma u Zenici, a u sklopu njega imate i kozmetičke usluge kao što su čišćenje lica, depilacija, oblikovanje obrva, kao i manikir i pedikir. Ja sam svoje noktiće u subotu prepustila vještim Amelinim rukama i mašti, i pokazujem vam rezultate klasičnog manikira sa frenchom, uz Amelin umjetnički dodir, i to na noktima koji su bili užas prije toga.


U ovom salonu klasični manikir košta 10 KM, french manikir 15 KM, nadogradnja sa gelom 30 KM, a nadogradnja sa porculanom 40 KM.

Klasični pedikir košta 15 KM, a Amela uspješno rješava i sve probleme kao što su urasli nokti ili kurije oči.

Svoj termin možete rezervisati na broj 061/519536 ili 032/424009

Vjerujem da ćete i vi biti zadovoljne Amelinim radom, a jednu čitateljku danas nagrađujemo besplatnim manikir tretmanom uz french lakiranje.

Kako vidim da teško ide sa fotografijama, za početak ćemo smanjiti zahtjeve :) Nagradu će dobiti prva Zeničanka (ili bilo koja djevojka kojoj nije mrsko skoknuti do Zenice na manikir), koja se prijavi sa  komentarom na ovaj post i kaže koji dio Malih Ženskih Tema joj se najviše sviđa!

10 komentari:

Unknown 25. travnja 2011. u 08:02  
Autor je uklonio komentar.
Unknown 25. travnja 2011. u 08:04  

vec se javih a tek vidim da je u pitanju manikir:)
imam gel na noktima, dakle, nekom drugom ce ipak vise znaciti nagrada, mada kao sto rekoh Zenicu strasno volim :)
pozz

Jaca,  25. travnja 2011. u 08:09  

Moze li savjet gdje u Sarajevu kvalitetno uraditi geliranje?

Unknown 25. travnja 2011. u 08:37  

naravno :) ja radim na dobrinji, jako sam zadovoljna,po mjesec dana nemam nikakvih problema, na korekcije idem cisto jer mi dosad gledati iste nokte :)
bitno je u svakom slucaju s kakvim gelom salon radi :)

Nadi,  25. travnja 2011. u 08:37  

Nermana, iduce sedmic ece bii Sarajevo i feniranje, pa onda ti mozda bude interesantnija nagrada:)

Jaco, ja nisam dugo radila geliranje, mislis znaci na samo gel na tvoje nokte, ne na nadogradnju? Prijateljica radi redovno u Skenderiji, sad ce ona napisati detalje :)

indira 25. travnja 2011. u 11:01  

ja redovno radim nadogradnju u skenderiji i prezadovoljna sam, zadnji put sam readila gel na svoje nokte i time sam super zadovoljna, nadogradnja traje mjesec dana a gel mi je evo trecu sedmicu i super je ...

Meliha,  25. travnja 2011. u 12:13  

meni se isto svidja na Skenderiji, " Selavi" ja sam prezadovoljna sa njima :-)))

Jaca,  25. travnja 2011. u 12:45  

OK hvala na odgovorima. A znate li kakav je kvalitet u Lamer-u u BBI-u, negdje procitah da su oni dobri, jer ne bih bas svugdje da radim, voljela bih da je kvalitetan materijal. Taj Selavi je unutra u Skenderiji ili?

Unknown 25. travnja 2011. u 13:49  

obratite paznju koliko vam turpijaju nokte odozgo, kad je geliranje u pitanju, koliko ih prze pod lampom i koji je gel u pitanju :)

Silvana,  26. travnja 2011. u 00:45  

Prijavljujem se za nagradu! Sviđaju mi se dnevne kombinacije!

Objavi komentar

About This Blog

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP